An egg for everyone: Pathways to universal access to one of nature's most nutritious foods
Eggs are a highly nutritious food but have been shown to be infrequently consumed in many low‐income countries, especially by women and children. We collate country‐level data on egg production, availability, consumption, prices, industry structure, and contextual trends and use these to estimate cu...
Uložené v:
| Vydané v: | Maternal and child nutrition Ročník 14; číslo S3; s. e12679 - n/a |
|---|---|
| Hlavní autori: | , , |
| Médium: | Journal Article |
| Jazyk: | English |
| Vydavateľské údaje: |
England
John Wiley and Sons Inc
01.10.2018
|
| Predmet: | |
| ISSN: | 1740-8695, 1740-8709, 1740-8709 |
| On-line prístup: | Získať plný text |
| Tagy: |
Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
|
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!