An egg for everyone: Pathways to universal access to one of nature's most nutritious foods

Eggs are a highly nutritious food but have been shown to be infrequently consumed in many low‐income countries, especially by women and children. We collate country‐level data on egg production, availability, consumption, prices, industry structure, and contextual trends and use these to estimate cu...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Maternal and child nutrition Ročník 14; číslo S3; s. e12679 - n/a
Hlavní autori: Morris, Saul S., Beesabathuni, Kalpana, Headey, Derek
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: England John Wiley and Sons Inc 01.10.2018
Predmet:
ISSN:1740-8695, 1740-8709, 1740-8709
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.