A Review on Acrylamide in Food: Occurrence, Toxicity, and Mitigation Strategies

Acrylamide (AA) is a food contaminant present in a wide range of frequently consumed foods, which makes human exposure to this toxicant unfortunately unavoidable. However, efforts to reduce the formation of AA in food have resulted in some success. This review aims to summarize the occurrence of AA...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:International journal of toxicology Ročník 39; číslo 2; s. 93
Hlavní autori: Rifai, Lubna, Saleh, Fatima A
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: United States 01.03.2020
Predmet:
ISSN:1092-874X, 1092-874X
On-line prístup:Zistit podrobnosti o prístupe
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.