Differentiation of Penaeus vannamei from different thermal processing methods in physico-chemical, flavor and sensory characteristics

•Quality characteristics of shrimp samples were closely associated with water status.•Partial-least-square regression model showed better prediction for quality.•Shrimp samples after steaming + roasting had a higher level of taste.•Volatile compounds significantly increased during thermal processing...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Food chemistry Ročník 378; s. 132092
Hlavní autori: Liang, Rui, Lin, Songyi, Chen, Dong, Sun, Na
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: England Elsevier Ltd 01.06.2022
Predmet:
ISSN:0308-8146, 1873-7072, 1873-7072
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.