Impact of macronutrients printability and 3D-printer parameters on 3D-food printing: A review
•Rheological properties and 3D-printer parameters can determine food printability.•Every food matrix needs to be optimized prior to being used for 3D-printing.•Studies regarding 3D-printing protein and lipids enriched matrix are needed. In recent years, 3D-printing has received high attention global...
Uložené v:
| Vydané v: | Food chemistry Ročník 287; s. 249 - 257 |
|---|---|
| Hlavní autori: | , , , , |
| Médium: | Journal Article |
| Jazyk: | English |
| Vydavateľské údaje: |
England
Elsevier Ltd
30.07.2019
|
| Predmet: | |
| ISSN: | 0308-8146, 1873-7072, 1873-7072 |
| On-line prístup: | Získať plný text |
| Tagy: |
Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
|
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!