Impact of macronutrients printability and 3D-printer parameters on 3D-food printing: A review

•Rheological properties and 3D-printer parameters can determine food printability.•Every food matrix needs to be optimized prior to being used for 3D-printing.•Studies regarding 3D-printing protein and lipids enriched matrix are needed. In recent years, 3D-printing has received high attention global...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Food chemistry Ročník 287; s. 249 - 257
Hlavní autori: Pérez, Bianca, Nykvist, Hanna, Brøgger, Anja F., Larsen, Maria Barmar, Falkeborg, Mia Fiilsøe
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: England Elsevier Ltd 30.07.2019
Predmet:
ISSN:0308-8146, 1873-7072, 1873-7072
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.