Plasticizer concentration effect on films and coatings based on poly(vinyl alcohol) and cationic starch blends

[Display omitted] •No significant gain comes from sorbitol percentages higher than 15%.•Amounts higher than 15% led to exudation of sorbitol on the film’s surface.•The coating increased the shelf-life of acerolas by one day at room temperature.•The coating led to a more homogeneous ripening of the f...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Food chemistry Ročník 438; s. 137977
Hlavní autori: Petry, Jaiane Maiara, Pellá, Michelly Cristina Galdioli, Silva, Otavio Augusto, Caetano, Josiane, Dragunski, Douglas Cardoso
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: England Elsevier Ltd 16.04.2024
Predmet:
ISSN:0308-8146, 1873-7072, 1873-7072
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.