Effects of structural and conformational characteristics of citrus pectin on its functional properties

•Ultrasound remarkably changed the structural and conformational features of pectin.•Ultrasound reduced the rheological properties and gel-formation capacity of pectin.•Ultrasonic-treated pectins had better emulsifying properties than untreated pectin.•Functional properties of pectin were largely de...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Food chemistry Ročník 339; s. 128064
Hlavní autori: Wang, Chun, Qiu, Wen-Yi, Chen, Ting-Ting, Yan, Jing-Kun
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: England Elsevier Ltd 01.03.2021
Predmet:
ISSN:0308-8146, 1873-7072, 1873-7072
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.