Occurrence, detection, and dissipation of pesticide residue in plant-derived foodstuff: A state-of-the-art review

[Display omitted] •Biopesticide are encouraged as its lower toxicity and environmental compatibility.•High yield of pesticide is obtained by the simple procedure of microextraction.•Innovative rapid detection of pesticides in time has been performed.•Pesticide degradation occurs through a hitherto u...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Food chemistry Ročník 384; s. 132494
Hlavní autori: Liang, Ze, Mahmoud Abdelshafy, Asem, Luo, Zisheng, Belwal, Tarun, Lin, Xingyu, Xu, Yanqun, Wang, Lei, Yang, Mingyi, Qi, Ming, Dong, Yingying, Li, Li
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: England Elsevier Ltd 01.08.2022
Predmet:
ISSN:0308-8146, 1873-7072, 1873-7072
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.