Cinnamyl alcohol modified chitosan oligosaccharide for enhancing antimicrobial activity

•COS-O-Cin1-3 were synthesized via substitution and deprotection reaction.•COS-O-Cin1-3 were identified by FT-IR, 1H NMR, UV–vis, etc.•COS-O-Cin1-3 exhibited a better antibacterial properties compared to COS.•COS-O-Cin1-3 exhibited better stability and solubility than Cin in distilled water. The pre...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Food chemistry Ročník 309; s. 125513
Hlavní autori: Yue, Lin, Sun, Dan, Mahmood Khan, Imran, Liu, Xiaoli, Jiang, Qixing, Xia, Wenshui
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: England Elsevier Ltd 30.03.2020
Predmet:
ISSN:0308-8146, 1873-7072, 1873-7072
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.