Cinnamyl alcohol modified chitosan oligosaccharide for enhancing antimicrobial activity
•COS-O-Cin1-3 were synthesized via substitution and deprotection reaction.•COS-O-Cin1-3 were identified by FT-IR, 1H NMR, UV–vis, etc.•COS-O-Cin1-3 exhibited a better antibacterial properties compared to COS.•COS-O-Cin1-3 exhibited better stability and solubility than Cin in distilled water. The pre...
Uložené v:
| Vydané v: | Food chemistry Ročník 309; s. 125513 |
|---|---|
| Hlavní autori: | , , , , , |
| Médium: | Journal Article |
| Jazyk: | English |
| Vydavateľské údaje: |
England
Elsevier Ltd
30.03.2020
|
| Predmet: | |
| ISSN: | 0308-8146, 1873-7072, 1873-7072 |
| On-line prístup: | Získať plný text |
| Tagy: |
Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
|
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!