Combining the genetic algorithm and successive projection algorithm for the selection of feature wavelengths to evaluate exudative characteristics in frozen–thawed fish muscle

•Hyperspectral imaging was used to predict drip loss in frozen–thawed fish.•Five key wavelengths were selected by combination of GA and SPA.•GA–SPA–LS-SVM and GA–SPA–MLR models showed satisfactory performances.•The distribution maps of drip loss were generated. The potential use of feature wavelengt...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Food chemistry Ročník 197; číslo Pt A; s. 855 - 863
Hlavní autori: Cheng, Jun-Hu, Sun, Da-Wen, Pu, Hongbin
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: England Elsevier Ltd 15.04.2016
Predmet:
ISSN:0308-8146, 1873-7072
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.