Rheological behavior of high methoxyl pectin from the pulp of tamarillo fruit (Solanum betaceum)

•Rheological behavior of a high methoxyl pectin from tamarillo pulp was studied.•STW-A dispersed in water (3–8% w/w) showed liquid-like behavior.•STW-A (2–3%), at pH 3 and with 50% sucrose showed shear-thinning flow and gel-like behaviors.•STW-A in the presence of sucrose did not follow the Cox and...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Carbohydrate polymers Ročník 139; s. 125 - 130
Hlavní autori: Nascimento, Georgia Erdmann do, Simas-Tosin, Fernanda F., Iacomini, Marcello, Gorin, Philip Albert James, Cordeiro, Lucimara M.C.
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: England Elsevier Ltd 30.03.2016
Predmet:
ISSN:0144-8617, 1879-1344
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.