Microwave assisted extraction of phenolic compounds from four economic brown macroalgae species and evaluation of their antioxidant activities and inhibitory effects on α-amylase, α-glucosidase, pancreatic lipase and tyrosinase

Four economically important brown algae species (Ascophyllum nodosum, Laminaria japonica, Lessonia trabeculate and Lessonia nigrecens) were investigated for phenolic compound extraction and evaluated for their antioxidant, anti-hyperglycemic, and pancreatic lipase and tyrosinase inhibition activitie...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Food research international Ročník 113; s. 288 - 297
Hlavní autori: Yuan, Yuan, Zhang, Jian, Fan, Jiajun, Clark, James, Shen, Peili, Li, Yiqiang, Zhang, Chengsheng
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: Canada Elsevier Ltd 01.11.2018
Predmet:
ISSN:0963-9969, 1873-7145, 1873-7145
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.