Ochratoxin A: Occurrence and recent advances in detoxification

Ochratoxin A (OTA), one of the most important mycotoxins, is mainly produced by fungi in the genera Aspergillus and Penicillium, and commonly found in food and agricultural products. In addition to causing significant economic losses, the occurrence of OTA in foods poses a serious threat to human he...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Toxicon (Oxford) Ročník 210; s. 11 - 18
Hlavní autori: Wang, Lan, Hua, Xia, Shi, Jie, Jing, Ninghao, Ji, Ting, Lv, Bing, Liu, Lijun, Chen, Yun
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: England Elsevier Ltd 30.04.2022
Predmet:
ISSN:0041-0101, 1879-3150, 1879-3150
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.