Profiling of genetic variants of bovine κ-casein macropeptide by electrophoretic and chromatographic techniques

Bovine κ-caseins of single variant phenotype (AA and BB) and mixed phenotype (AA, BB and AB) were purified from milk and the corresponding κ-casein macropeptides prepared by chymosin hydrolysis. The macropeptides were characterized by PAGE, Mono Q- and reverse-phase HPLC. Chromatographic profiles sh...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:International dairy journal Ročník 6; číslo 11; s. 1055 - 1068
Hlavní autori: Coolbear, Kate P., Elgar, David F., Ayers, John S.
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: Oxford Elsevier Ltd 01.11.1996
Elsevier Science
Predmet:
ISSN:0958-6946, 1879-0143
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.