Numerical simulation of solid–liquid food mixture in a high pressure processing unit using computational fluid dynamics

Temperature distribution, velocity and pressure profiles during high pressure compression (500 MPa) of liquid food (water) and solid–liquid food mixture (beef fat and water), within a three dimensional cylinder basket is simulated. The computations domain in both cases was performed for a cylinder w...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Journal of food engineering Ročník 80; číslo 4; s. 1031 - 1042
Hlavní autori: Abdul Ghani, A.G., Farid, M.M.
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: Oxford Elsevier Ltd 01.06.2007
Elsevier
Predmet:
ISSN:0260-8774, 1873-5770
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.