A comparative study of mucilage and pulp polysaccharides from tamarillo fruit (Solanum betaceum Cav.)
A comparative study of mucilage (locular tissue) and pulp polysaccharides from ripe tamarillo fruits (Solanum betaceum Cav.) was carried out. After aqueous and alkaline extractions and various purification steps (freeze–thaw and α-amylase - EC 3.2.1.1 treatments, Fehling precipitation and ultrafiltr...
Uložené v:
| Vydané v: | Plant physiology and biochemistry Ročník 104; s. 278 - 283 |
|---|---|
| Hlavní autori: | , , |
| Médium: | Journal Article |
| Jazyk: | English |
| Vydavateľské údaje: |
France
Elsevier Masson SAS
01.07.2016
|
| Predmet: | |
| ISSN: | 0981-9428, 1873-2690, 1873-2690 |
| On-line prístup: | Získať plný text |
| Tagy: |
Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
|
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!