Identification of calcium chelating peptides from peanut protein hydrolysate and absorption activity of peptide–calcium complex

BACKGROUND Peanut peptides have good chelating ability with metal ions. However, there are few studies on the chelation mechanism of peanut peptides with calcium and absorption properties of peptide–calcium complex. RESULTS Peptides with high calcium chelating rate were isolated and purified from pe...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Journal of the science of food and agriculture Ročník 104; číslo 11; s. 6676 - 6686
Hlavní autori: Bu, Guanhao, Zhao, Xiaoling, Wang, Mengli, Ti, Guanghui, Chen, Fusheng, Duan, Xiaojie, Huang, Yanan, Li, Panxin
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: Chichester, UK John Wiley & Sons, Ltd 30.08.2024
John Wiley and Sons, Limited
Predmet:
ISSN:0022-5142, 1097-0010, 1097-0010
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.