Effect of ultrasound thawing, vacuum thawing, and microwave thawing on gelling properties of protein from porcine longissimus dorsi

•Effect of three new thawing methods on gel property of protein was analyzed.•Change in MP gel surface morphology was observed by atomic force microscopy.•Effect of ultrasound and vacuum thawing on gel property was lower than others.•Destruction in gel property of microwave thawing was obvious. Effe...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Ultrasonics sonochemistry Ročník 64; s. 104860
Hlavní autori: Wang, Bo, Du, Xin, Kong, Baohua, Liu, Qian, Li, Fangfei, Pan, Nan, Xia, Xiufang, Zhang, Dongjie
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: Netherlands Elsevier B.V 01.06.2020
Predmet:
ISSN:1350-4177, 1873-2828, 1873-2828
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.