Inactivation modeling of microorganisms using organic chlorine and acetic acid solutions and estimation of growth kinetics of adhered Enterobacteriaceae to lettuce (Lactuca sativa L.)

This study was aimed to evaluate the efficiency of the organic chlorine and acetic acid solutions on the inactivation of adhered cells of Escherichia coli, Cronobacter sakazakii and Klebsiella pneumoniae to lettuce. Besides, the growth and inactivation of K. pneumoniae adhered to lettuce was modeled...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Journal of food safety Ročník 40; číslo 3
Hlavní autori: Alves, Roberta B. T., Mousavi Khaneghah, Amin, Antunes, Maria A., Silva, Beatriz S., Sant'Ana, Anderson S., Peña, Wilmer E. L., Andrade, Nélio J.
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: Hoboken, USA John Wiley & Sons, Inc 01.06.2020
Blackwell Publishers Inc
Predmet:
ISSN:0149-6085, 1745-4565
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.