Application status of royal jelly in the medical field

Royal jelly (RJ), a representative product of food-medicine homology, possesses complex bioactive components including major royal jelly proteins (MRJPs) and 10-hydroxy-2-decenoic acid (10-HDA), contributing to its multifaceted pharmacological functions. This review systematically summarizes RJ'...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Journal of functional foods Ročník 133; s. 107021
Hlavní autori: Huang, Jun-Hong, Wang, Qian-Qian, Zhang, Shi-Yi, Zhang, Chu-Yue, Huang, Yu, Feng, Yan-Xia, Feng, Shu-Ying
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: Elsevier Ltd 01.10.2025
Elsevier
Predmet:
ISSN:1756-4646
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.