THE EFFECT OF HIGH PRESSURE PROCESSING ON MAJOR STRUCTURAL PROTEINS OF RAINBOW TROUT FISH FILLETS

Fresh rainbow trout fillets are very perishable food products. Therefore, they cannot be stored at refrigeration temperatures for a long period of time. High pressure processing (HPP) can improve the quality of the fillets through microbial load control. As a result of this, the shelf-life of the pr...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Studia Universitatis Babeș-Bolyai. Chemia Ročník 63; číslo 4
Hlavní autori: Ana-Andreea CIOCA, Sorin Daniel DAN, Vlӑduța Mӑrioara LUPӐU, Liora Mihaela COLOBATIU, Marian MIHAIU
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: Babes-Bolyai University 01.01.2018
Predmet:
ISSN:1224-7154, 2065-9520
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.