THE EFFECT OF HIGH PRESSURE PROCESSING ON MAJOR STRUCTURAL PROTEINS OF RAINBOW TROUT FISH FILLETS
Fresh rainbow trout fillets are very perishable food products. Therefore, they cannot be stored at refrigeration temperatures for a long period of time. High pressure processing (HPP) can improve the quality of the fillets through microbial load control. As a result of this, the shelf-life of the pr...
Uložené v:
| Vydané v: | Studia Universitatis Babeș-Bolyai. Chemia Ročník 63; číslo 4 |
|---|---|
| Hlavní autori: | , , , , |
| Médium: | Journal Article |
| Jazyk: | English |
| Vydavateľské údaje: |
Babes-Bolyai University
01.01.2018
|
| Predmet: | |
| ISSN: | 1224-7154, 2065-9520 |
| On-line prístup: | Získať plný text |
| Tagy: |
Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
|
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!