Development of a Rapid On-Site Method for the Detection of Chicken Meat in Processed Ground Meat Products by Using a Direct Ultrafast PCR System

In this study, we developed a rapid on-site detection method by using direct ultrafast PCR coupled with a microfluidic chip to identify the presence of chicken meat in processed ground meat products. Chicken-specific PCR primer targeting mitochondrial 16S rRNA gene was newly designed, and its specif...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Journal of food protection Ročník 83; číslo 6; s. 984 - 990
Hlavní autori: Sul, Suyeon, Kim, Mi-Ju, Lee, Jung-Min, Kim, Sung-Yeon, Kim, Hae-Yeong
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: United States Elsevier Limited 01.06.2020
Predmet:
ISSN:0362-028X, 1944-9097, 1944-9097
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.