Editorial: Ancient crop varieties based food intake: impact on nutritional quality, human health and environmental sustainability
Uložené v:
| Vydané v: | Frontiers in nutrition (Lausanne) Ročník 10; s. 1211358 |
|---|---|
| Hlavní autori: | , , , , |
| Médium: | Journal Article |
| Jazyk: | English |
| Vydavateľské údaje: |
Switzerland
Frontiers Media S.A
28.06.2023
|
| Predmet: | |
| ISSN: | 2296-861X, 2296-861X |
| On-line prístup: | Získať plný text |
| Tagy: |
Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
|
| Bibliografia: | SourceType-Scholarly Journals-1 content type line 23 ObjectType-Editorial-2 ObjectType-Commentary-1 Edited and reviewed by: Autar Krishen Mattoo, Agricultural Research Service (USDA), United States |
|---|---|
| ISSN: | 2296-861X 2296-861X |
| DOI: | 10.3389/fnut.2023.1211358 |