Editorial: Ancient crop varieties based food intake: impact on nutritional quality, human health and environmental sustainability

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Frontiers in nutrition (Lausanne) Ročník 10; s. 1211358
Hlavní autori: Simonetti, Emanuela, Dinu, Monica, Sofi, Francesco, Dinelli, Giovanni, Bosi, Sara
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: Switzerland Frontiers Media S.A 28.06.2023
Predmet:
ISSN:2296-861X, 2296-861X
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Popis
Bibliografia:SourceType-Scholarly Journals-1
content type line 23
ObjectType-Editorial-2
ObjectType-Commentary-1
Edited and reviewed by: Autar Krishen Mattoo, Agricultural Research Service (USDA), United States
ISSN:2296-861X
2296-861X
DOI:10.3389/fnut.2023.1211358