Improvement of blueberry freshness prediction based on machine learning and multi-source sensing in the cold chain logistics

Traditional fruit freshness prediction and modeling heavily rely on various physicochemical indicators (such as water loss rate, pH, and VC content), which is facing predicaments of time-consuming, laborious, destructive, and low prediction accuracy. To this end, this paper proposes a new method for...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Food control Ročník 145; s. 109496
Hlavní autori: Huang, Wentao, Wang, Xuepei, Zhang, Junchang, Xia, Jie, Zhang, Xiaoshuan
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: Elsevier Ltd 01.03.2023
Predmet:
ISSN:0956-7135, 1873-7129
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.