Development of FTIR-ATR spectra and PLS regression combination model for discrimination of pure and adulterated acacia honey

A Fourier Transform Infrared Spectroscopy and attenuated total reflectance (FTIR-ATR)-based chemometric model was evaluated for the rapid identification and estimation of adulterants in honey. Two types of honey, bee honey and stingless bee honey, were adulterated with acid adulterants (acetic acid,...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Food control Ročník 169; s. 110996
Hlavní autori: Fakhlaei, Rafieh, Babadi, Arman Amani, Ariffin, Naziruddin Mat, Xiaobo, Zou
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: Elsevier Ltd 01.03.2025
Predmet:
ISSN:0956-7135
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.