Effect of temperature, pH and calcium phosphate concentration on the properties of reassembled casein micelles

Reassembled casein micelles (RCMs) can be made by reassembling sodium caseinate with calcium and phosphate as well as other ions under controlled conditions into casein micelle-like structures. During the reassembly, the changes in processing parameters lead to differences in the properties of RCMs...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Food hydrocolloids Ročník 149; s. 109592
Hlavní autori: Fan, Zekun, Fehér, Bence, Hettinga, Kasper, Voets, Ilja K., Bijl, Etske
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: 01.04.2024
Predmet:
ISSN:0268-005X
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.