Comparison study between popular brands of coffee, tea and red wine regarding polyphenols content and antioxidant activity

•Chemical composition and antioxidant assays results were expressed as 200 mL servings.•Green tea serving showed highest antioxidant potential and content of polyphenols.•Turkish and instant coffees displayed lower activity and number of detected compounds.•Similar compounds in different concentrati...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Food chemistry advances Ročník 1; s. 100030
Hlavní autori: Pintać, Diandra, Bekvalac, Kristina, Mimica-Dukić, Neda, Rašeta, Milena, Anđelić, Nikola, Lesjak, Marija, Orčić, Dejan
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: Elsevier Ltd 01.10.2022
Elsevier
Predmet:
ISSN:2772-753X, 2772-753X
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.