Primer on US Food and Nutrition Policy and Public Health: Marion Nestle Comments
The profound influence of food policies on public health is best illustrated by the vast number of people affected by these policies. All three of the most prevalent problems in worldwide public health-undernutrition, overnutrition, and climate change- have roots in dysfunctional food systems. Hunge...
Uložené v:
| Vydané v: | American journal of public health (1971) Ročník 109; číslo 7; s. 985 - 986 |
|---|---|
| Hlavný autor: | |
| Médium: | Journal Article |
| Jazyk: | English |
| Vydavateľské údaje: |
United States
American Public Health Association
01.07.2019
|
| Predmet: | |
| ISSN: | 0090-0036, 1541-0048, 1541-0048 |
| On-line prístup: | Získať plný text |
| Tagy: |
Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
|
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!