Crystallization behavior of co-polyesters based on hydroxy fatty acids extracted from tomato peel agro-wastes

This work investigates the crystallization behavior of bio-based slightly crosslinked polyester networks synthesized from long-chain hydroxy fatty acids. The crystallization kinetics and the melting behavior were assessed using a combination of modulated-temperature differential scanning calorimetry...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Polymer (Guilford) Ročník 342; s. 129314
Hlavní autori: Hallavant, Kylian, Esposito, Antonella, Bakan, Bénédicte, Lourdin, Denis, Saiter-Fourcin, Allisson
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: Elsevier Ltd 01.01.2026
Elsevier
Predmet:
ISSN:0032-3861
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.