Correction: The effects of nattokinase supplementation on collagen-epinephrine closure time, prothrombin time and activated partial thromboplastin time in nondiabetic and hypercholesterolemic subjects
Correction for 'The effects of nattokinase supplementation on collagen-epinephrine closure time, prothrombin time and activated partial thromboplastin time in nondiabetic and hypercholesterolemic subjects' by Hye Jin Yoo et al., Food Funct., 2019, 10, 2888-2893.
Uložené v:
| Vydané v: | Food & function Ročník 10; číslo 7; s. 4454 |
|---|---|
| Hlavní autori: | , , , , , , , , , |
| Médium: | Journal Article |
| Jazyk: | English |
| Vydavateľské údaje: |
England
17.07.2019
|
| ISSN: | 2042-650X, 2042-650X |
| On-line prístup: | Zistit podrobnosti o prístupe |
| Tagy: |
Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
|
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!