Analysis of quality and technical and economic indicators of the technology for the production of packaged meat and bone broths with long shelf life

The paper contains the analysis of technological and economic aspects of the production of packaged meat-and-bone broths with long shelf life. The study focuses on comparing traditional technology with a new method that integrates ultraviolet treatment of raw materials and ultrasonic treatment of th...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Vestnik MGTU Ročník 28; číslo 2; s. 244 - 251
Hlavní autori: Fomenko, O. S., Rudik, F. Ya
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Russian
Vydavateľské údaje: Murmansk State Technical University 30.06.2025
Predmet:
ISSN:1560-9278, 1997-4736
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.