Development of an ice cream recipe using mare's milk and polysaccharides

The use of mare's milk in mass nutrition is due to its medicinal and dietary properties. The ice cream recipe created as a result of research has included mare's milk, sugar, vanillin, pasteurized chicken yolks, and polysaccharides. The test samples have contained polysaccharides from 0.1...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Vestnik MGTU Ročník 26; číslo 3; s. 281 - 291
Hlavní autori: Saukenova, M. M., Nurgalieva, B. M., Beloglazova, K. E., Ushakova, Yu. V., Rysmukhambetova, G. Y.
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Russian
Vydavateľské údaje: Murmansk State Technical University 29.09.2023
Predmet:
ISSN:1560-9278, 1997-4736
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.