Development of an ice cream recipe using mare's milk and polysaccharides
The use of mare's milk in mass nutrition is due to its medicinal and dietary properties. The ice cream recipe created as a result of research has included mare's milk, sugar, vanillin, pasteurized chicken yolks, and polysaccharides. The test samples have contained polysaccharides from 0.1...
Uložené v:
| Vydané v: | Vestnik MGTU Ročník 26; číslo 3; s. 281 - 291 |
|---|---|
| Hlavní autori: | , , , , |
| Médium: | Journal Article |
| Jazyk: | English Russian |
| Vydavateľské údaje: |
Murmansk State Technical University
29.09.2023
|
| Predmet: | |
| ISSN: | 1560-9278, 1997-4736 |
| On-line prístup: | Získať plný text |
| Tagy: |
Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
|
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!