Long-term dietary quality and risk of developing rheumatoid arthritis in women

ObjectivesTo evaluate the association between long-term dietary quality, measured by the 2010 Alternative Healthy Eating Index, and risk of rheumatoid arthritis (RA) in women.MethodsWe prospectively followed 76 597 women in the Nurses' Health Study aged 30–55 years and 93 392 women in the Nurse...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Annals of the rheumatic diseases Ročník 76; číslo 8; s. 1357 - 1364
Hlavní autori: Hu, Yang, Sparks, Jeffrey A, Malspeis, Susan, Costenbader, Karen H, Hu, Frank B, Karlson, Elizabeth W, Lu, Bing
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: England Elsevier Limited 01.08.2017
Predmet:
ISSN:0003-4967, 1468-2060, 1468-2060
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.