The concept of low glycemic index and glycemic load foods as panacea for type 2 diabetes mellitus; prospects, challenges and solutions

Background: This article examines the concepts of low glycemic indices (GIs) and glycemic load (GL) foods as key drivers in the dietary management of type 2 diabetes as well as their shortcomings. The controversies arising from the analysis of glycemic index (GI) and GL of foods such as their reprod...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:African health sciences Ročník 16; číslo 2; s. 468 - 479
Hlavný autor: Eleazu, Chinedum Ogbonnaya
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: Uganda Makerere University Medical School 01.06.2016
Makerere Medical School
Predmet:
ISSN:1680-6905, 1729-0503, 1680-6905, 1729-0503
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.