Effect of Ultrasound Treatment on Allergenicity Reduction of Milk Casein via Colloid Formation

Cow's milk protein allergy, which occurs in approximately 5-10% of the population of infants and children, has become an important public food safety problem. As a major allergen in cow's milk, the most abundant protein casein (CN) is considered to be potent in inducing food allergy. In re...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Journal of agricultural and food chemistry Ročník 68; číslo 16; s. 4678
Hlavní autori: Wang, Chong, Xie, Qiang, Wang, Yanbo, Fu, Linglin
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: United States 22.04.2020
Predmet:
ISSN:1520-5118, 1520-5118
On-line prístup:Zistit podrobnosti o prístupe
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.