CRÒNICA LEGISLATIVA DE LA COMUNITAT VALENCIANA - Marzal Raga, Reyes (Revista de llengua i dret, 2020)
Aquesta crònica recull les principals fites normatives i jurisprudencials en matèria de dret lingüístic a la Comunitat Valenciana, que s'han produït l'any 2019, tenint en compte la seua rellevància per al desenvolupament de la política lingüística valenciana.