Dronedeutung: een tafelgesprek op festival Drift - Schinkel, Willem; Rogier van Reekum; Eva Sancho Rodriguez (Krisis (Amsterdam, Netherland : 2000), 2017)
Naar aanleiding van het komende Dronedeutung-nummer verzorgde Krisisin 2015 tijdens Drift een tafelgesprek:De chaos tegemoet. Drift is een wijsgerig festival dat jaarlijks georganiseerd wordt door filosofiestudenten in Amsterdam.Onder leiding van redactielid Eva Sancho Rodriguez duidden Willem Schinkel en Rogier van Reekum het fenomeendrone.