Nog vier stemme - Wepener, Cas (Die Reis Gaan Inwaarts, 2017)
Die algemene benadering van hierdie studie wat ook in navolging van Grimes “fictive ritual” genoem kan word, het inderdaad sy eie voordele. Grimes (2013:13) skryf: “Just as a ritually defined arena can serve to keep ordinary existance at bay by putting action, as it were, in quotation marks (“dying” ritually is not the same as dying in an auto accident), so fiction can bracket off ritual from the imperative to embody and enact, which rites normally entail.” Fiksie bied dus ’n unieke en potensieel belangrike visie op ritueel (en liturgie) wat nie op ander wyses verkry kan word nie. Hy