EPIDEMICITY OF POLIOMYELITIS—Possible Role of Seasonal Variation in Food Quality

Seasonal variations occur in the phosphate, phospholipid and protein content of foods. The lower content occurs in the dry season. This is most often in the summer and fall months, which is the usual time of year for epidemics of poliomyelitis. Question is raised as to whether epidemics of poliomyel...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:California medicine Ročník 81; číslo 6; s. 409 - 411
Hlavný autor: SPETZ, M
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: United States BMJ Publishing Group LTD 01.12.1954
Predmet:
ISSN:0008-1264, 2380-9949
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.