Restriction site-associated DNA sequencing in Sichuan province, China, provides insights into free amino acid and polyphenol contents of tea

Worldwide, tea is a popular beverage; within the realm of Chinese tea, Sichuan tea holds particular significance for its role in the origin and composition of Chinese tea cultivars. Sichuan tea is noted for its rich content of free amino acids (FAAs) and tea polyphenols (TPs), which has made it an i...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:PloS one Ročník 19; číslo 12; s. e0314144
Hlavní autori: Wang, Xiaoping, Sun, Minshan, Xiong, Yuanyuan, Liu, Xiao, Li, Chunhua, Wang, Yun, Tang, Xiaobo
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: Public Library of Science 05.12.2024
Predmet:
ISSN:1932-6203, 1932-6203
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.