Crònica legislativa de la Comunitat Valenciana. Primer semestre de 2022. “L’ús del valencià en ‘proporció raonable’ a l’escola i a la resta d’actuacions administratives” - Marzal Raga, Reyes (Revista de llengua i dret, 2022)
A la crònica del primer semestre de 2022 mostrem la interpretació jurisprudencial del concepte jurídic indeterminat "proporció raonable" com a criteri per a l'ensenyament en valencià al sistema educatiu no universitari, així com les exigències de la legislació estatal sectorial envers la retolació de les vies urbanes, que ha de fer-se almenys en castellà. També fem esment a les novetats toponímiques.