Crònica legislativa de Catalunya. Primer semestre de 2017 - Anna M. Pla Boix (Revista de llengua i dret, 2017)
El text recull les novetats normatives que afecten els usos, els drets lingüístics i el règim jurídic de la llengua aparegudes al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya durant el primer semestre de 2017.