Crònica legislativa de l'Estat espanyol. Primer semestre de 2017 - Anna M. Pla Boix (Revista de llengua i dret, 2017)
El text recull les disposicions normatives amb contingut relacionat amb usos lingüístics publicades al Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) durant el primer semestre de 2017.