Zwischen Lateinisch und Katalanisch - Gergen, Thomas (Rechtsgeschichte : Rg : Zeitschrift des Max-Planck-Instituts für Europäische Rechtsgeschichte, 2012)
Rezension von: Llibre dels Reis. Llibre de franqueses i privilegis del regne de Mallorca (Còdex número 1 de l’arxiu del regne de Mallorca), Estudis i transcripcions, dir. de Ricard Urgell Hernández, Palma de Mallorca: Ed. UIB [u.a.] 2010, 415 S., ISBN 978-84-9716-697-3