Marek Debnár, Andrej Gogora: Digitálne trendy v súčasných humanitných vedách - SIVÁČKOVÁ, Barbora (Slovenský národopis, 2023)
Review of: MAREK DEBNÁR, ANDREJ GOGORA: Digitálne trendy v súčasných humanitných vedách [Digital Trends in Contemporary Humanities] Univerzita Konštantína Filozofa v Nitre, Centrum digitálnych humanitných vied pri Filozofickej fakulte, 2019, 130 p.