СУБ’ЄКТНІСТЬ ЯК СТАН САМОТВОРЕННЯ ІДЕНТИЧНОСТІ ТА ЦИВІЛІЗАЦІЙОЇ ДОЛІ УКРАЇНИ (рецензія на монографію: С. І. Пирожков, Н. В. Хамітова. Цивілізаційна суб’єктність України: від потенцій до нового світогляду і буття людини. Київ: Наукова думка, 2020. 255 с.) - БОДАК, Валентина; ТКАЧЕНКО, Олександр (Східноєвропейський історичний вісник, 2022)
рецензія на монографію: С. І. Пирожков, Н. В. Хамітова. Цивілізаційна суб’єктність України: від потенцій до нового світогляду і буття людини. Київ: Наукова думка, 2020. 255 с.