Factors in decision-making concerning life support therapy - Burger, G; Botes, A C; Nel, W E (Health SA = SA Gesondheid, 1999)
The ability of modern technology to sustain life for an indefinite period creates several questions in this regard. OpsommingModerne tegnologie het dit moontlik gemaak om lewe vir 'n onbepaalde tydperk te verleng, maar ongelukkig bied dit nie antwoorde op vrae wat in suike situasies ontstaan nie. *Please note: This is a reduced version of the abstract. Please refer to PDF for full text.