Machine learning-driven assessment of biochemical qualities in tomato and mandarin using RGB and hyperspectral sensors as nondestructive technologies

Estimation of fruit quality parameters are usually based on destructive techniques which are tedious, costly and unreliable when dealing with huge amounts of fruits. Alternatively, non–destructive techniques such as image processing and spectral reflectance would be useful in rapid detection of frui...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:PloS one Ročník 19; číslo 8; s. e0308826
Hlavní autori: Elmetwalli, Adel H., Derbala, Asaad, Alsudays, Ibtisam Mohammed, Al-Shahari, Eman A., Elhosary, Mahmoud, Elsayed, Salah, Al-Shuraym, Laila A., Moghanm, Farahat S., Elsherbiny, Osama
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: United States Public Library of Science 26.08.2024
Public Library of Science (PLoS)
Predmet:
ISSN:1932-6203, 1932-6203
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.