Plant-based diets to manage the risks and complications of chronic kidney disease
Traditional dietary recommendations for patients with chronic kidney disease (CKD) focus on the quantity of nutrients consumed. Without appropriate dietary counselling, these restrictions can result in a low intake of fruits and vegetables and a lack of diversity in the diet. Plant nutrients and pla...
Uložené v:
| Vydané v: | Nature reviews. Nephrology Ročník 16; číslo 9; s. 525 - 542 |
|---|---|
| Hlavní autori: | , , , , , , , , , , , , , , |
| Médium: | Journal Article |
| Jazyk: | English |
| Vydavateľské údaje: |
England
Nature Publishing Group
01.09.2020
|
| Predmet: | |
| ISSN: | 1759-5061, 1759-507X, 1759-507X |
| On-line prístup: | Získať plný text |
| Tagy: |
Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
|
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!