Plant-based diets to manage the risks and complications of chronic kidney disease

Traditional dietary recommendations for patients with chronic kidney disease (CKD) focus on the quantity of nutrients consumed. Without appropriate dietary counselling, these restrictions can result in a low intake of fruits and vegetables and a lack of diversity in the diet. Plant nutrients and pla...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Nature reviews. Nephrology Ročník 16; číslo 9; s. 525 - 542
Hlavní autori: Carrero, Juan J, González-Ortiz, Ailema, Avesani, Carla M, Bakker, Stephan J L, Bellizzi, Vincenzo, Chauveau, Philippe, Clase, Catherine M, Cupisti, Adamasco, Espinosa-Cuevas, Angeles, Molina, Pablo, Moreau, Karine, Piccoli, Giorgina B, Post, Adrian, Sezer, Siren, Fouque, Denis
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: England Nature Publishing Group 01.09.2020
Predmet:
ISSN:1759-5061, 1759-507X, 1759-507X
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.