Crònica legislativa de l'Estat espanyol. Primer semestre de 2021 - Pla Boix, Anna M (Revista de llengua i dret, 2021)
La crònica analitza les principals disposicions normatives estatals relacionades amb usos lingüístics publicades al Butlletí Oficial de l’Estat durant el primer semestre de 2021. The text includes new state-wide regulations that affect tlanguage uses published in the Official Gazette of the Goverment of Spain during the first half of the year. La crónica analiza las principales disposiciones normativas estatales relacionadas con usos lingüísticos publicadas en el Boletín Oficial del Estado durante el primer semestre de 2021.