Food Allergy from Infancy Through Adulthood

Food allergies are the result of immune responses that cause adverse reactions to foods. Immune responses to foods may produce a spectrum of symptoms and disorders, including acute allergic reactions and anaphylaxis, food protein-induced allergic proctocolitis, food protein-induced enterocolitis syn...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:The journal of allergy and clinical immunology in practice (Cambridge, MA) Ročník 8; číslo 6; s. 1854
Hlavní autori: Sicherer, Scott H, Warren, Christopher M, Dant, Christopher, Gupta, Ruchi S, Nadeau, Kari C
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: United States 01.06.2020
Predmet:
ISSN:2213-2201, 2213-2201
On-line prístup:Zistit podrobnosti o prístupe
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.